کانسلیم

دسته بندی :کتاب صوتی 10 آبان 1399 540
کتاب صوتی کانسلیم

کانسلیم

جهت دریافت کتاب صوتی کانسلیم اینجا را کلیک کنید

روشی متفاوت برای کسب سود در بازار سهام

در کتاب صوتی کانسلیم این موارد را می خوانیم:

 کتاب کانسلیم توسط آقای ویلیام جی اونیل نوشته شده است. آقای اونیل معتقد است اولین گام در یادگیری نحوه انتخاب سهام های موفق در بازار، ارزیابی سهام های موفق در گذشته است. با ارزیابی فوق شما می توانید الگوی قیمت سهام های موفق قبلی را پیش از آغاز رشد عظیمشان ، تشخیص دهید.

ویلیام جی اونیل  رمز موفقیت  شرکت ها را بررسی کرده است و آنها را در هفت بندخلاصه کرده و به اختصار کانسلیم نامیده است.

ابتدا معنی هفت حرف فوق را شرح می دهیم:

  C: درآمد سه ماهه هر سهم در حال حاضر

 A: رشد سالانه درآمد

N: محصولات جدید، مدیریت نو، پیشرفت های جدید

S: عرضه و تقاضا

L: پیشگام یا پس رو

I: حمایت های نهادی: 

 M: جهت بازار: 

درآمد سه ماهه هر سهم در حال حاضرآیا این درآمد سه ماهه کافی است؟

آخرین سود سه ماهه ی سهامی که شما برای خرید انتخاب می کنید، باید در مقایسه سه ماهه ی مشابه سال قبل از رشد چشمگیری برخوردار باشد.

سود هر سهم از تقسیم سودِ پس از مالیات هر شرکت، بر تعداد سهام آن به دست می آید. درصد رشد سود هر سهم یکی از مهم ترین عوامل موثر در انتخاب سهم است.

هرچه قدر درصد رشد بیشتر باشد، اهمیت آن نیز بیشتر است. البته نباید فریب مقایسه سود جاری با سودهای تقریبا ناچیز سال قبل را خورد. اگر سود سهمی کمتر شده، هیچ دلیلی برای رشد بیشتر آن وجود ندارد.

جهت دریافت کتاب صوتی کانسلیم اینجا را کلیک کنید

رشد سالانه درآمد

بیشتر ما دنبال کاری هستیم که به ظاهر سودده باشد. این مسئله درمورد سهام نیز صدق می کند. سود سهام شرکت طی پنج سال گذشته باید هرسال نسبت به سال قبل افزایش یافته باشد. ممکن است طی این دوره یک سال نیز با افت سود همراه باشد ولی باید فورا در سال پس از آن، سود شرکت سریعا رشد یافته و به مقدار حداکثر جدیدی دست یافته باشد.

سهامی را انتخاب کنید که سود آن ها از رشد سالانه 25 تا 50 درصد برخوردار باشد.

محصولات جدید، مدیریت نو، پیشرفت های جدید

برای افزایش شدید قیمت سهام باید چیز جدیدی به بازار عرضه کرد.

چیز جدید می تواند محصول یا خدماتی مهم باشد که به سرعت در بازار فروش رفته و سبب شتاب گرفتن سود شرکت می شود و این چیز جدید می تواند مدیریت نوین شرکت طی چند سال گذشته باشد. همچنین ممکن است حوادث جدید سبب بروز تغییرات عظیم در صنعت شرکت شوند. کمبود در سطح صنعت، افزایش قیمت ها یا فناوری های جدید مواردی هستند که می توانند تمام شرکت های عضو یک صنعت را تحت تاثیر قرار دهند.

جهت دریافت کتاب صوتی کانسلیم اینجا را کلیک کنید

عرضه و تقاضا

قانون عرضه و تقاضا تقریبا تعیین کننده قیمت همه چیز در زندگی روزمره ماست. بازار سهام نیز از این قاعده مستثنا نیست. قانون عرضه و تقاضا از تمام نظریات تحلیل وال استریت مهم تر است.

پیشگام یا پسرو

بیشتر مواقع مردم سهمی را می خرند که آن را دوست دارند، یا حس خوبی در مورد آن دارند و یا با آن احساس راحتی می کنند. این نوع سهام معمولا احساساتی بوده و به جای حرکتی پایدار و پیشرو در بازار، نوسان های غیر عادی و هیجانی دارند.

از بین دو تا سه سهم برتر در گروه، سهم مناسب را انتخاب کنید

معمولا در یک گروه صنعتی در حال رشد، دو تا سه سهم است که از رشد خوب و قابل قبولی برخوردارند و بقیه سهام موجود در گروه تعریفی ندارند.

 از سهام پیرو پرهیز کنید

سهام پیرو در یک گروه، سهامی هستند که در همان گروه، سهام پیشتاز قرار دارند و از عملکرد و سابقه سود ضعیفی برخوردارند. آن ها در نهایت تلاش می کنند تا افزایش یابند و بتوانند تغییرات قوی پیشروی گروه را دنبال کنند.

حمایت های نهادی

برای بالا رفتن عرضه، باید تقاضا زیاد شود و تا کنون بزرگ ترین منبع تقاضا، خریداران نهادی بوده است. نیازی نیست یک سهم تعداد زیادی مالک نهادی داشته باشد ولی حداقل باید از چند حامی نهادی برخوردار باشد. سه تا ده حامی نهادی یا صندوق سرمایه گذاری عدد خوبی است و این رقم برای برخی از سهام، بالاتر نیز می رود.

سرمایه گذار موفق باید بتواند حامیان نهادی بهتر و قوی تر و با عملکرد بهتر را شناخته و سهام آن ها را در اولویت بالاتر قرار دهد. من نام این کار را تحلیل کیفیت می نامم.

جهت بازار

اگر شما جهت بازار را تشخیص ندهید، سه سهم از چهار سهم شما افت کرده و در مجموع دچار زیان خواهید شد. اگر می خواهید کل بازار را به درستی تحلیل کنید، باید از منطقی ترین نکته شروع کنید. بهترین روش برای تشخیص جهت بازار، پیگیری و درک رفتار عمومی بازار در هر روز است.

شما عزیزان می توانید خلاصه این کتاب را در مجموعه بورصدا به صورت صوتی دریافت کنید.

جهت دریافت کتاب صوتی کانسلیم اینجا را کلیک کنید

Be sure to read the following:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: